SKUAD TERENGGANU FC IV AKAN MEMULAKAN SAINGAN PIALA BELIA ESOK

SKUAD TERENGGANU FC IV AKAN MEMULAKAN SAINGAN PIALA BELIA ESOK

Skuad Piala Belia Terengganu atau lebih dikenali sebagai Terengganu FC IV (TFC IV) akan memulakan saingan Piala Belia (U-19) pada hari esok, 21 Februari 2018 dan pasukan  TFC IV akan turun menentang pasukan Felda United (u19) bertempat di Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin Gong Badak. Perlawanan akan dimulakan pada sebelah petang iaitu jam 4.45 Petang.

Pada petang tadi skuad TFC IV telah menjalani latihan terakhir yang telah dikendalikan oleh ketua jurulatih, Subri Sulong. Beliau menyatakan kesemua pemain yang bakal diturunkan pada perlawanan esok bebas dari sebarang kecederaan. Segala persiapan pasukan juga berjalan dengan lancar dan beliau berharap pasukannya akan berjaya mendapatkan tiga mata bagi perlawanan pada petang esok untuk memulakan saingan ini dengan langkah kanan.

Pengurus pasukan TFC IV, Che Wan Azlizan memaklumkan segala persiapan yang dilakukan pasukan adalah cukup rapi dan berharap segala persediaan ini akan mendatangkan hasil bagi perlawanan menentang Felda United esok. Skuad TFC IV dijangka akan menurunkan skuad utama bagi perlawanan menentang skuad Felda United pada petang esok.