TDC HOLDINGS SDN BHD PENAJA UTAMA TERENGGANU FC 2022 DAN 2023

Syarikat TDC Holdings Sdn Bhd pada hari ini secara rasminya telah menandatangani kontrak sebagai penaja utama Terengganu Football Club (TFC) bagi musim 2022 dan 2023. Majlis Tandatangani Kontrak Penajaan Platinum kelab ini telah berlangsung di Pejabat Pengurusan Terengganu Football Club Sdn Bhd dan dihadiri oleh jemputan media dan wakil pasukan serta pengurusan kedua-dua pihak.

Pihak TDC Holdings bakal menggunakan jenama salah satu produk utama mereka iaitu COLEVER sebagai ‘branding image’ yang akan dibawa bersama Terengganu FC bermula musim ini. Logo Colever bakal digunakan dikesemua penempatan imej logo tajaan utama kelab ini termasuk pada jersi utama pasukan Terengganu FC.

  • Syarikat TDC Holdings bersetuju untuk menjadi penaja utama kelab ini dengan penawaran tajaan dalam bentuk kewangan sebanyak RM 4,000,000.00 bagi musim 2022 dan 2023. Pihaknya juga menawarkan penajaan tambahan dalam bentuk barangan dengan nilaian sebanyak RM500,000.00 menjadikan nilai tajaan keseluruhan bagi tempoh 2 tahun mencecah 4.5 Juta Ringgit Malaysia.

Logo ‘Colever’ ditempatkan pada jersi latihan pemain Terengganu FC

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Encik Hafiz Hiew menyatakan beliau melihatkan kerjasama ini dapat memberikan kelebihan buat kedua-dua pihak dimana beliau melihatkan Terengganu FC sememangnya mempunyai nilai komersialnya sendiri serta pasukan utama kelab ini juga telah mempamerkan kualiti yang sangat baik dalam kancah saingan Liga Malaysia yang menjadikan pasukan ini salah sebuah pasukan gergasi bukan sahaja di Pantai Timur, tetapi di Malaysia. Beliau juga percaya Terengganu FC bakal membawa jenama Colever serta TDC Holdings ke peringkat yang lebih tinggi dan beliau tidak menolak jika kerjasama ini berjalan lancar, kerjasama ini akan berterusan pada tahun-tahun yang akan datang.

  • Majlis tandatangan kontrak berlangsung di Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin

TDC Holdings Sdn Bhd adalah salah satu daripada beberapa syarikat Pemasaran Pelbagai Peringkat (MLM) milik Muslim di Malaysia. Sejak penubuhannya pada tahun 2016, syarikat ini adalah salah satu syarikat MLM unik yang berjaya menggabungkan keindahan konsep MLM dan wholesales ke dalam pemasaran syarikat. Kualiti produk kesihatan syarikat ini terbukti dengan perakuan GMP, HACCP, ISO dan HALAL JAKIM, dengan sistem pengiraan bonus harian unik mereka untuk 150,000 peniaga membuktikan bahawa TDC adalah salah satu syarikat eksklusif di Malaysia.

Diharapkan kerjasama diantara TDC Holdings Sdn Bhd bersama Terengganu Football Club Sdn Bhd dapat terjalin erat dari tahun ke tahun dan kerjasama ini dapa membawa kejayaan buat pasukan kesayangan kita ini.

Info berkenaan Syarikat TDC HOLDINGS SDN BHD : https://www.tdchb.com/

Info berkenaan produk COLEVER : https://www.tdchb.com/produks/colever/