DRSHAH HAIR CLINIC MENJADI RAKAN PENAJA BAHARU TERENGGANU FC 2021

DRSHAH HAIR CLINIC telah menjadi salah sebuah syarikat yang berbesar hati untuk menaja Terengganu FC pada musim 2021 untuk mengukuhkan lagi struktur kewangan Terengganu FC Sdn Bhd seterusnya diharapkan dapat memberikan lebih suntikan bagi pasukan menjalani saingan pada musim ini.

Syarikat ini adalah syarikat yang menjalankan perniagaan perkhidmatan dan berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang merawat masalah rambut dalam mencegah pembotakan dan menumbuhkan rambut semula. Dr Shah adalah salah satu pakar pilihan utama selebriti terkenal seperti Norman Hakim, Zahiril Adzim, Hafidz Rosdi, Ungku Haris, Kodi, Fikri Ibrahim, Que Haidar, Riz Amin, Zoey dan ramai lagi.

Dalam satu majlis ringkas di pejabat TFC Sdn Bhd, DOKTOR SHAHAROM B SULAIMAN selaku Pengarah urusan DRSHAH, telah menyatakan bahawa beliau mempunyai minat dengan sukan bolasepak dari bangku sekolah lagi, sokongan yang tidak berbelah untuk terlibat dalam usaha untuk memajukan setiap pasukan yang membawa imej dan nama Terengganu lebih-lebih lagi dalam sukan bola sepak yang berada di pantai timur.

Bagi pihak Terengganu FC Sdn Bhd yang diwakili oleh Ketua Pegawai Ekskutif Encik Ab Rasid bin Jusoh dan Ketua Pegawai Pemasaran Encik Dzul Ikram, kerjasama penajaan ini amat dialu-alukan dan gembira dengan sokongan yang diberikan untuk bersama-sama meningkatkan sukan bola sepak di negeri ini.Sebagai Penaja DRSHAH telah bersetuju untuk memberikan penajaan dalam bentuk barangan bernilai RM25,000.00 dan juga memberikan penajaan dalam bentuk kewangan sebanyak RM25,000.00.

Harapan besar juga bagi Terengganu FC supaya kerjasama dengan DRSHAH dapat diteruskan bagi tahun-tahun yang mendatang.

#TerengganuFC
#WeBleedBlackAndWhite
#WinBackMission.