ARCA IMEJ TERUS BERSAMA TERENGGANU FC 2021

Satu majlis ringkas bertempat di pejabat Terengganu FC iaitu majlis menandatangani kontrak perjanjian yang mengesahkan ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD sebagai penaja untuk Terengganu Football Club (Terengganu FC) bagi musim 2021. ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD adalah satu syarikat yang membekalkan alatan cermin mata yang terletak di No 8B Jalan Tok Lam 20100 Kuala Terengganu.

Terengganu FC yang diwakili oleh Ketua Pegawai Eksekutif TFC Sdn Bhd, Encik Ab Rasid Jusoh bersama Ketua Pegawai Operasi, Mohd Sabri Abas menyambut baik kepada wakil urusan ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD berserta seluruh warga kerja ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD di pejabat tersebut.

Bagi pihak Terengganu FC, Encik Ab Rasid dengan berbesar hati merakamkan ucapan setinggi-tinggi terima kasih kepada ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD kerana bersetuju untuk terus menjadi penaja bagi tahun ketiga untuk pasukan Terengganu FC. Sebagai penaja , ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD telah bersetuju untuk memberikan penajaan dalam bentuk barangan bernilai RM96,000.00 dan juga memberi penajaan dalam bentuk kewangan sebanyak RM25,00.00.

Harapan besar juga bagi Terengganu FC supaya kerjasama dengan ARCA IMEJ OPTOMETRIS SDN BHD dapat diteruskan bagi tahun-tahun yang mendatang.
#TerengganuFC
#WeBleedBlackAndWhite
#WinBackMission