redONE KELEBIHAN PELAN TANPA HAD HYBRID50U YANG MEMANG LAGI ON!


Di musim pandemik ini, data internet bukan lagi merupakan satu kehendak tetapi ia sudah menjadi satu keperluan yang amat penting! Bayangkan, boleh dikatakan semua perkara harus diselesaikan secara atas talian. Jika anda tiada data internet yang cukup, memang boleh stres lah jawabnya.

Kadang-kadang data dah mencukupi tapi masalah lain timbul apabila line pula yang asyik putus-putus. Aduh, pening boh bila benda ini terjadi. Sebab itulah, anda semua kena berhati-hati apabila memilih pelan Postpaid supaya tidak menyesal di kemudian hari.

Kepada mereka yang masih tak tahu nak pilih pelan apa atau ingin menukar ke pelan Postpaid yang lagi on, cubalah pelan Hybrid50U dari redONE. Pasti anda tidak akan menyesal lah!

Psstt… kalau anda semua nak tahu, apa kelebihan pelan Hybrid50U ini, pastinya kerana data tanpa had yang ditawarkan. Data ini boleh digunakan di semua aplikasi termasuklah untuk strim video, media sosial dan banyak lagi. Jadi, anda tak akan ada masalah untuk online sampai lebam atau tonton drama Korea kegemaran anda 24 jam. Bestnya!

Tak cukup data tanpa had, pelan Hybrid50U juga turut menawarkan data berkelajuan tinggi 10GB 4G LTE kepada penggunanya. Paling terbaik bila anda juga boleh jadikannya sebagai hotspot dan kongsikan dengan rakan-rakan. Haa… mana nak dapat pelan yang awesome macam ni?

Bila musim pandemik melanda, perkara yang paling menyedihkan apabila anda tidak boleh bertemu ahli keluarga atau melepak dengan rakan-rakan. Tapi dengan pelan Hybrid50U, anda boleh kekal berhubung dengan orang tersayang kerana ia menawarkan panggilan tanpa had ke semua rangkaian. Konfem tak ada masalah untuk bergayut lama-lama di telefon. Bak kata orang, jauh di mata tapi dekat di hati.

Paling terbaik apabila anda boleh menikmati semua ini hanya dengan RM50 sahaja sebulan. Sangat berpatutan dan berbaloi terutamanya dengan semua kelebihan yang ditawarkan pelan Hybrid50U ini. Bukan itu sahaja, anda tidak akan terikat dengan sebarang kontrak apabila mendaftar pelan ini. Wow, menarik kan?

Sekiranya anda berminat untuk melanggan, boleh temui atau lawati rakan niaga redONE yang berdekatan. Untuk penjelasan lanjut mengenai pelan ini, anda boleh layari www.redone.com.my/promotion/hybridunlimited

KLIK ‘LANGGAN SEKARANG’ UNTUK MELANGGAN!